Qui Som


4 generacions amb una mateixa filosofia, fer-vos gaudir a cada àpat!!

 

La història de Casa Daniel es remunta al 1911, quan Daniel Fàbrega Campderrich, negociant de porcs, feia la matança a la plaça del poble. Amb el temps s'afegeix en el negoci familiar el seu fill Joan amb qui juntament amb la seva esposa obren la primera carnisseria al c/ del pont, 21. El seu fill Daniel segueix amb l'engreix i matança del porc però alhora amplia la gamma de productes per oferir als clients tot tipus d'embotits i patès.

Al 1990 juntament amb la seva esposa Conxa, obren l'actual punt de venda a l'entrada del poble adequant així les instal·lacions als nous temps i oferint un ventall de nous productes el.laborats (marinats, farcits,...) i una acurada sel·lecció de productes gourmet i una extensa gamma de formatges i vins.

Ja al 2005, seguint aquest esperit de lluita i recerca constant per oferir el millor als clients, s'incorpora al negoci la seva filla Mireia, i amb ella una nova linia de plats cuinats, la gran majoria amb la tècnica de la cuina al buit o la cuina a baixa temperatura sense perdre però l'essència de la cuina tradicional i alhora i amb la mateixa filosofia també es segueix innovant en el producte fresc i els embotits.